KAPCSOLAT

©2019 BY REDESPRESSO HUNGARY. Ragyog Világítás Kft, Horvát Utca 14-24, Budapest 1027

A világ első
Rooibos tea-eszpresszója

Az új választás. Rooibos tea eszpresszó.

A red espresso® ital egy új választási lehetőséget kínál: egészség megalkuvás nélkül, szükségtelen lemondanunk a megszokott életstílusról és az italokról, melyeket szeretünk. A természetesen koffeinmentes és kizárólag tiszta rooibos teából készülő red espresso® ital remek választás a kávé helyett bárkinek, aki csökkenteni, vagy teljesen száműzni szeretné a koffeinfogyasztást. Immunerősítő antioxidánsokkal teli, finom és egészséges jegesteák és smoothiek készítéséhez is tökéletes, kirobbanó ízvilága tisztán a Föld ajándéka. 100% mértékben természetes, így tökéletes választás az egész család számára.

Akárcsak a kávé, könnyen elkészíthető otthoni esszpresszógépében, French Press, vagy Nespresso® kávéfőzőjében, illetve keresse kedvenc kávézójában.

Jót tesz az egészségnek!

A tiszta Rooibos teából készült red espresso® ital — egy természetesen koffeinmentes termék, amely az egyedülálló, szabadalmaztatott aprítási módszernek és az elkészítésére használt eszpresszó módszernek köszönhetően 10-szer több antioxidánst tartalmaz, mint a hagyományosan főzött Rooibos tea, és 5-ször annyit, mint a zöld tea! Ez azt jelenti, hogy a termék több mint egészséges.

A Rooibos tea önmagában természetesen édes. Minden termékünk, beleértve az ízesített Rooibos italok választékát (Vanília, Karamell és Chai ízek), cukormentes, de azoknak, akik a még édesebb ízt kedvelik, azt javasoljuk, hogy a vörös italainkat egy kis mézzel fogyasszák, mivel a méz is egészséges és tökéletesen kiemeli a Rooibos ital ízét.

Kávé-típusú piros italok

A természetesen koffeinmentes és a Rooibos tea jótékony tulajdonságaival bíró klasszikus meleg italaink egészségesebb alternatívát kínálnak a koffeines és koffeinmentes kávéknál. Azokra a pillanatokra, amikor egy kávé élményre vágynak, de egyszerűen nem akarnak koffeint fogyasztani.

 

A red espresso® számtalan hűtött formában is fogyasztható.  A gyerekek is imádni fogják a vörös italt.  Az ízletes red cappuccino és latte italok, az igazi jeges teák és egészséges smoothiek, amelyek mind immunrendszererősítőek, könnyen elkészíthetőek és élvezettel fogyaszthatóak.

1/3