KAPCSOLAT

©2019 BY REDESPRESSO HUNGARY. Ragyog Világítás Kft, Horvát Utca 14-24, Budapest 1027

          full range

100% Rooibos és 0% koffein.  Akár fogyasztói vagy kereskedelmi céllal választ a termékeink közül, talál olyat, amely tökéletes az Ön számára és bármilyen kávé készülékkel elkészíthető.  Minden red espresso® termékünk 100%-ban természetes és csak a legjobb minőségű Rooibos teából készül.  A természetesen koffeinmentes és a Rooibos jótékony tulajdonságaival telített chai red latte® ital hangulatemelő, szívmelengető és léleksimogató hatású.A red espresso® kapszuláink alapos tesztelése és gondos gyártása a teljes mértékű kompatibilitásukat biztosítják az összes Nespresso® géppel.

CHAI - A nap legjobb része

 

A red espresso® Chai — a díjnyertes Rooibos teánk egzotikus keveréke illatos chai izésítéssel, amelyből tej hozzáadásával egy ízgazdag, krémes chai red latte® ital készíthető. 

VANILLA - Mindenki kedvence

 

A red espresso® Vanilla — a díjnyertes Rooibos teánk nagyszerű keveréke krémes vanília izésítéssel, amelyből tej hozzáadásával egy ízgazdag, bársonyos vanilla red latte® ital készíthető.

CARAMEL - Vágyik egy kis desszertre?

 

A red espresso® Caramel — a díjnyertes Rooibos teánk mennyei keveréke krémes karamell izésítéssel, amelyből tej hozzáadásával egy fényűzően ízgazdag caramel red latte® ital készíthető.

INTENSO - A kifinomult ízélmény

 

A red espresso® Intenso — a díjnyertes Rooibos teánk speciális választékából készült ital, amely az eszpresszó kivételes erejét hordozza magában.

Erőteljes intenzív jelleg és gazdag krémes textúra jellemzi.

 

A Rooibos jótékony tulajdonságaival telített és természetesen koffeinmentes red espresso® Intenso ital a nap bármely szakaszában élvezetes.

A tejhez hozzáadva — egy lenyűgöző és egészséges red cappuccino® italt kapunk, jéggel és almalével keverve pedig egy házi készítésű friss red® jeges tea élményét adja.

ORIGINAL - Eszpresszó mindenkinek — bármilyen alkalomra

 

A red espresso® — a tiszta Rooibos teából készített finom, telített zamatú eszpresszó.

A természetesen koffeinmentes és a Rooibos jótékony tulajdonságaival telített red espresso® ital a nap bármely szakaszában élvezhető és tökéletes az egész család számára.

A tejhez hozzáadva — egy lenyűgöző és egészséges red cappuccino® italt kapunk, jéggel és almalével keverve pedig egy házi készítésű friss red® jeges tea élményét adja.

250g (21 adag)

 

Minden 250g-s csomag csak 100%-os tiszta Rooibos teát tartalmaz, amely egy szabadalmazott eljárással gondosan finomra őrölnek, hogy egy fenséges, telített zamatú „golden crema” réteggel borított eszpresszó készülhessen belőle.

A termék természetesen koffeinmentes és tele van egészséges antioxidánsokkal.

Akár kávézóban, étteremben vagy otthon, a kapszula mindig használatra kész és az ital bármilyen kávéfőző készülékkel könnyen elkészíthető.

SUPERFOOD LATTE MIX - MATCHA LATTE 

 

Exceptional grade Japanese matcha with a hint of organic coconut blossom sugar

Matcha is made from pure green tea leaves that have been stone ground into a fine powder. Because of the way its ground, drinking it provides the same health benefits you would get from actually eating a whole green tea leaf!

Matcha has been used for centuries in Japan as a superfood for its powerful antioxidants and amino acids that help boost immunity, energy and concentration.

SUPERFOOD LATTE MIX - TURMERIC LATTE 

 

A blend of turmeric, ginger and cinnamon with a touch of organic coconut blossom sugar

Known as the Golden Super Spice, Turmeric has long been used in Ayurvedic practices for its incredible functional health benefits. It is a powerful anti-inflammatory, immunity booster and digestive aid. The secret to why turmeric is so good for you lies in the curcumin that it contains, which is a powerhouse anti-inflammatory and antioxidant.

SUPERFOOD LATTE MIX - BEETROOT LATTE 

ENERGY BOOSTER

Beetroot and ginger with a hint of organic coconut blossom sugar

Also known as a Crimson Latte, the Beetroot Latte tastes unexpectedly good and offers all the health benefits of real beetroot.

We’ve added ginger to our Beetroot Latte Mix for extra health benefits and a touch of organic coconut blossom sugar to give you the ultimate, great tasting latte. Use it as a booster to your morning smoothie or breakfast bowl or add it in your baking too.